Люси Дяковска кани плевенчани на официалното откриване на барбекю кътчето в парк "Кайлъка"

Животът

27-03-2022, 10:57

Снимка:

Фондация "Аз съм Кайлъка"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Нека заедно отпразнуваме поредната малка крачка, допринесла за възстановяването на нашето любимо място", призова тя

Люси Дяковска зарадва плевенчани с поредната новина, свързана с обновленията в парк "Кайлъка". 

"В последните няколко месеца Ви споделяхме кадри от своя прогрес по дейностите за възстановяване на барбекюто, намиращо се след гъбарниците, което възстановихме благодарение на безрезервното приятелство И най-вече финансовата помощ на Лайънс Клуб Плевен Мизия. Изразяваме искрената си благодарност на всички членове на клуба за финансирането на поредното добро дело в полза на плевенчани", написа Люси във фейсбук групата "Ааз обичам Плевен".

"Днес най-сетне имаме удоволствието заедно с Лайънс Клуб Плевен Мизия да Ви поканим на официалното откриване на барбекюто, което ще се проведе на 31.03.2022 г. (четвъртък) в 11:30 часа. Всички граждани на Плевен и областта са поканени да присъстват и да споделят с нас този щастлив миг. Нека заедно отпразнуваме поредната малка крачка, допринесла за възстановяването на нашето любимо място - парк "Кайлъка", и да се постараем да го опазим, за да се радват на него и следващите поколения", допълва тя.

До мястото може да достигнете по алеята непосредствено след гъбарниците в посока към язовирите. Намира се вляво, около 200 метра след нейното начало.