В Плевен връчват отличията "Добродетел 2021" на Националното сдружение на сираците в България

Мисия

17-02-2022, 09:18

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Областния управител Иван Янчев ще уважи събитието и ще поздрави гостите

В Плевен ще бъдат връчени отличията "Добродетел 2021" на Националното сдружение на сираците в България.

Областния управител Иван Янчев ще уважи събитието и ще поздрави гостите.

Над 60 организации, фирми и общественици от цялата страна ще бъдат удостоени с приз за "Добродетел 2021" заради активната им подкрепа към социални инициативи, организирани от Сдружението на сираците у нас. С музикална програма и поздрав към гостите ще вземат участие талантливите ученици и техните учители от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим, съобщават организаторите.

С най-високото отличие на Сдружението ще бъдат удостоени столичната топ дизайнерка и собственик на модна къща "Киара Фешън" Гергана Апостолова и бизнес дамата от Плевен Розалия Ангелова от фирма "Милкана". С отличията за Добродетел ще се сдобият и Петя Василева - зам.-председател на Общинския съвет в Плевен, управителя на клуб "Анаконда" Стоян Томов, бизнес дамата Маринела Арабаджиева, народния представител Илиян Йончев, студенти - абсолвенти при Медицински университет Плевен, дирекция "Спорт" на Община Варна, кметовете на Стара Загора, Кнежа, Пордим, както и "БДЖ Пътнически превози", официалния фен клуб на "Арсенал България", фирма "Палмира 94", "Монолит", "Стройпродукт", "Десизо Мони" , "Техномаркет", сънародниците ни от Сдружение "Чикаго Българка", певицата Десита и др..

Официалната церемония се организира с партньорството и подкрепата на Дентална клиника "Дамянов" град София, хотел "Ростов" град Плевен и официалния фотограф на церемонията Станислав Алексиев.

Официалната церемония ще премине и с благотворителна вечеря, на която ще се събират средства в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение от Плевен и областта.

Събитието ще премине при спазване на всички противоепидемични мерки, допълват организаторите.