На някого пука ли му?

Животът

03-01-2022, 16:22

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Месеци наред табелата на входа на Плевен откъм Радишево е в окаяно състояние

В продължение на месеци /ако не и година/ табелата на входа на Плевен откъм Радишево е в такова състояние. През лятото си казах, че няма да взимам отношение и ще изчакам до края на 2021 г. Беше ми интересно да видя колко време ще отнеме, за да се направи нещо по въпроса.

Вече сме 3 януари 2022 година. При наличието на кмет, зам.кметове, областен управител, общински съветници, служители на община, областна администрация, областно пътно управление и куп други институции, да не ги изреждам всички, наистина ли на никой не му пука от тази гледка?

Някои ще кажат, че табелата е огледален образ на случващото се с Плевен и е изстрадала като него, други ще кажат - то да беше само табелата... Но аз не смятам, че такова безхаберие подхожда на града ни. И смятам, че това е един елементарен проблем, който може да бъде разрешен много бързо, стига някой да иска и да има желание.

Отделен въпрос е, че на въпросното място трябва да има и табела, която да сигнализира, че се касае за място с концентрация на ПТП.

Съвсем отделна тема пък е това, че почти всички табели за начало и край на града са издраскани със свастики и надписи. Има ли нужда да отбелязвам, че това все пак е първото нещо, което гостите на Плевен виждат, влизайки в нашето родно място?

Очаквайте развитие по въпроса в близките дни.