Дарителски кампании във ВВВУ "Георги Бенковски"

Мисия

20-12-2021, 08:33

Снимка:

ВВВУ "Георги Бенковски"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Коледно-новогодишната дарителска кампания "Не сте забравени" е насочена към членовете на военно- родолюбивите организации от Плевен.

„Не сте забравени“ е инициирана от ВВВУ "Георги Бенковски". Партньори са военно формирование 48670.с командир майор Доброслав Добрев, фирма „Арте“ ООД с управител Юлиян Гецов , Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование с директор Силвия Николова и главен експерт Ралица Лазарова- Военен клуб- Плевен.

Шестима ветерани от войните, живеещи в различни селища на Плевенска област, 24 члена на Дружество "Военноинвалид" и 20 члена на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в първия ден от Коледните празници – Игнажден, 20 декември, от 10 часа във Военен клуб Плевен ще получат подаръчни пакети с трайни хранителни продукти и специално изработени картички от децата от Ресурсния център.

ВВВУ "Георги Бенковски" се включи и в благотворителната инициатива за децата от SOS Детски селища България "Една картичка-една усмивка" на SOS Детски селища България с Национален изпълнителен директор Валерия Георгиева и Таня Досева – управител на „Такрида“ ЕООД. 2

"Участваме и в две кампании за набиране на средства за лечение на малката Симона Барсанова и капитан Здравко Димов. Курсантите ни се включиха и в кампанията "Мотоколеда" на плевенските рокери", споделиха от ВВВУ.