Благотворителен базар в подкрепа на кампанията "Мото Коледа" събра близо 6500 лв.

Плевен Лайф

19-12-2021, 17:39

Снимка:

Мото Коледа Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва подготовката за Мото Коледа 2021 в Плевен

Инициативата на плевенските мотористи срещна огромна подкрепа

Благотворителен базар в подкрепа на кампанията "Мото Коледа" се проведе този уикенд в центъра на Плевен. Инициативата на плевенските мотористи срещна огромна подкрепа и събра 6465,47 лева, които ще бъдат дарени на деца в нужда.

"Благодарим на всички плевенчани!", споделиха организаторите, включвайки се на живо във фейсбук страницата на кампанията, за да преброят събраните средства.

Кaкто вече писахме, "Мото Коледа" се провежда за десета юбилейна година, като около нея са се обединили мото клубове от Плевен - "Камикадзе рейсинг тийм", "Огнени сенки", "Пътни братя", "Нощни вълци", "АТВ клуб Плевен" и много приятели.

Тазгодишното издание на кампанията бе подкрепено чрез видео обръщения и от редица популярни личности, сред които олимпийските шампионки Стойка Кръстева и Ивет Горанова, футболната легенда Светослав Бърканичков, световния шампион по бокс Детелин Далаклиев,  ММА боецът Деян Топалски и др.

Дарителски кутии в подкрепа на кампанията са разположени в различни обекти в Плевен и в областта, като тяхното отваряне ще се състои в близките дни.

Финалът на "Мото Коледа 2021" ще бъде на 25 декември, когато ще се проведе традиционното мотошествие.