Коли горяха в Плевен и Горник, късо съединение запали пристройка към къща в Загражден

Крими

09-11-2021, 10:04

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора

На 5 ноември в 08:40 часа в областния град на улица „Чаталджа“ късо съединение е предизвикало пожар в автомобил „Ауди 80“.  Пламъците са погасени с прахов пожарогасител от собственика, до пристигане на екип на РСПБЗН - Плевен.
  
На 5 ноември огнеборци от РДПБЗН – Плевен са погасили пожари в запалени сухи треви в Плевен в местността "Комудара" и в землището на село Каменец.

На 5 ноември в 13:14 часа екип на РС ПБЗН - Червен бряг е потърсен за отводняване на избено помещение в града. Отзовали са се трима служители с един автомобил.

На 6 ноември в 12:59 часа служители от РС ПБЗН – Плевен е извършил техническа помощ - преместване на трудно подвижен човек в областния град на площад „Македония“.

На 6 ноември в 17:27 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са погасили запалени отпадъци на плевенската улица „Българска авиация“. Не са нанесени материални щети.

На 6 ноември в 16:01 часа в РС ПБЗН - Червен бряг е постъпил сигнал за горящ автомобил „Фолксваген Пасат“. Инцидентът е станал в село Горник на новия път над центъра. Нанесени са значителни материални щети по колата. Пострадали хора няма. Причините за произшествието са в процес на установяване.
 
На 6 ноември в 22:33 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в пристройка към къща в село Загражден. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са дърва за огрев 10 куб.м, покривна конструкция 40 кв.м и имущество. Спасени са дърва за огрев – 6 куб.м. Пламъците са локализирани и потушени от служители на РС ПБЗН – Гулянци с един автомобил.
 
На 7 ноември служители на РДПБЗН – Плевен са потушили пожари в сухи треви в землищата на село Изгрев и  село Еница.

На 8 ноември екипи от РДПБЗН - Плевен са погасили пожари в контейнери за отпадъци на плевенската улица „Цанко Церковски” и в град Червен бряг на улица „Генерал Тошев”.

На 8 ноември служители от РС ПБЗН – Кнежа са оказали съдействие на водачите на лек автомобил „Мерцедес“ и лек автомобил „Алфа Ромео“ при пътен инцидент в село Лазарово.