Да помогнем! Битката на Габи продължава, предстои й нова операция

Необходими са 8000 евро до 16 ноември, когато трябва да се пътува до Германи

Габи е на 6 годинки... Повечето от тях преминали в тъмнина, защото само два месеца след раждането й, семейството разбира, че тя има огромен проблем с очичките.

Лекарите установяват, че Габи има слепване на роговиците. В следствие от което, малкото момиченце не вижда на 100% с лявото и на 85% с дясното око. Всичко се усложнява от вродената глаукома на двете очички.

Нейният дядо Никола преобръща света, за да избави внучето си от тъмнината. Габи преминава редица операции, включително четири в Германия - за поставяне на импланти, чрез които очният нерв да бъде запазен. Дядото потъва в кредити...

Габи мечтае да види целия пъстър свят, да се наслади на всички цветове, които ние имаме за даденост. Да види усмивката на дядо, да се огледа в очите на мама.

Сега, след направена трансплантация, момичето отново е с високо налягане. След проведена консултация с лекари, налага се спешно да посети клиника в Мюнхен, за да бъде направена ревизия на имплантите и евентуално добавяне на нов. За целта са необходими 8000 евро до 16 ноември, когато трябва да се пътува до Германия. Семейството на Габи вече изплаща кредити заради лечението й има нужда от нашата помощ.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи тук:

IBAN: BG67FINV91501016851181

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Габриела Генова Патова.