Тръпката от мачове на живо при залози в онлайн букмейкъри

Спорт

26-09-2021, 07:37

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Най-вероятно знаете, че повечето футболни запалянковци са изправени пред предизвикателството да търсят най-различни източници за гледането на любимите срещи. Появата на платените канали успя да създаде едно особено разделение и след като не всеки е съгласен да инвестира своите средства в платени спортни канали, започваме да откриваме някои много оригинални предложения. Насочваме погледа на аудиторията към секцията с  мачовете на живо Nostrabet и възможностите, които предлагат лицензираните букмейкъри за страната.

Най-вероятно се чудите как е възможна тази опция и какво ще бъде изискването, за да използвате тази екстра? Нека започнем с подчертаване на някои от основните изисквания. На първо място трябва да знаем, че повечето букмейкъри официално заплатиха лиценза и могат да предават футболните срещи под формата на пряко предаване директно в своите платформи. За целта трябва да потърсите секцията „Спорт на живо“ и макар да разполагаме с около 8000 официални спорта, не трябва да забравяме, че инвестицията се прави за някои от най-популярните спортни дисциплини. Ето защо и кралят-футбол винаги е гледан с приоритети.

Какво се изисква от вас, за да гледате любимите дербита с лекота? Пишем тези редове с уговорката, че все пак всеки букмейкър може да има индивидуални изисквания, за  да се запознаете обстойно препоръчваме да обърнете внимание на секцията на анализаторите, където всичко е посочено с по-големи подробности и точности – тук посочваме базовите изисквания.  На първо място трябва да разполагате с профил в системата.

Противно на твърденията, че гледането на пряко предаване често изисква правенето на някакъв залог, нека напомним, че дори тази политика се променя и букмейкърите са съгласни да предоставят тази възможност ако клиентът разполага с депозит в своята сметка – залозите остават по-желание. Технологичната зависимост като добра интернет връзка и устройство, което да поддържа въпросния стринг, са логични. В общи линии това  е необходимата база, но какво можем да получим в замяна, ако все пак сме решили да правим прогнози?

Лесно е да забележим, че покрай традиционните пазари, които могат да се направят по всяко време на срещата, присъстват и така наречените микропазари. Те са ориентирани изцяло към възможността да се опитаме да познаем изхода на дадено събитие в самата среща. Това може да е пряк-свободен удар, изпълнение на дузпа и търсенето на гол от корнер. Ако гледате друг вид спорт, логично е, че там предложенията ще са малко по-различни. Тънкостта тук е, че ако искате да вземете максимума от любимото дерби, трябва да следите динамичните микропазари, които се появяват с особена скорост в секцията с пазари, паралелно със самата среща.

От много години насам, с развитието на технологията, самите букмейкъри започнаха  да се фокусират в една друга посока. Те оставиха клиентите да използват пълната свобода да избират кога, как и по какъв начин да правят своите прогнози. Истината е, че те дават и винаги са давали предимно възможности за забавление, които могат да доведат до инкасирането на печалби, но не ги гарантират – гаранцията е елемент, който в тази среда не съществува.

Наблюдавайки основните тенденции в спортните прогнози, анализаторите посочват, че много повече фенове предпочитат да разполагат с профил в букмейкърска платформа, за  да гледат срещи, отколкото да заплащат месечен абонамент, което е логично, все пак инвестицията в спортен канал, който през по-голямата част от времето предлага стари документални филми, трудно може да се справи с директния достъп до избраните дербита. Най-важното е, че все пак букмейкърите ще настояват да играете отговорно и да се забавлявате, а ние лично ще препоръчаме да следвате този пример.