Ивет Горанова: Отивам в Токио да покажа най-доброто от себе си и да се боря за златния медал

Плевенчанката започна активна подготовка за Олимпийските игри

За мен каратето в момента е всичко. Аз ставам с мисълта за карате и лягам с мисълта за карате. Дало ми е повече отколкото ми е взело, дало ми е много дисциплина на първо място, научило ме е на уважение на самоконтрол, но доста са и нещата, които ми е отнело като време за личен живот, сега все пак съм на 21 години, няма време за личен живот. Но всичко си заслужава. Това сподели в ефира на БНТ надеждата ни за спечелване на златен медал в каратето на Олимпиадата това лято Ивет Горанова.

"На мен всички мечти са ми свързани с каратето. Първо мечтата ми беше да стана европейска шампионка, след това - световна шампионка. И сега сме много близо до най-голямата ми мечта за спечелване на олимпийския връх", каза още Ивет.

"Много съм щастлива, изключително щастлива даже, че ще бъдем целият български отбор заедно. За мен това е страхотно преживяване и изключителна тръпка и мотивация. Разбира се, отивам в Токио да покажа най-доброто от себе си и да се борим за златния медал", категорична бе плевенчанката.

В момента Ивет Горанова е на лагер в Италия, където тренира двуразово всеки ден, а след това подготовката й ще продължи в Сърбия.