Каракачанов: В момента България има нужда от сигурност

"Ако България изпадне в политическа криза, това ще засили и икономическата", коментира лдиерът на ВМРО

"В момента България има нужда от сигурност. Ако България изпадне в политическа криза, това ще засили и икономическата. Повече от 30 години основната битка е между партиите, това трябва да се промени. Крайно време е, след 30 години, това боричкане и разделение да спре, партиите да проявят здрав разум, да действат като българи.“ Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, след като гласува в училище „Патриарх Евтимий“, секция 118 в Плевен.

Той заяви, че е гласувал за „продължаващо увеличение на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българите“.

"Политиците обичат да правят прогнози, да се правят на социолози, но това е ролята на българския народ. В този мандат свършихме много работа, което бяхме обещали“, каза Каракачанов.

И допълни: "Надявам се следващият парламент да бъде по-национално отговорен.“ Той коментира, че често основна цел на различни партии в миналия НС е била да нанесат поражения върху управляващите, а не да мислят за националния интерес. "Нека служат на българския народ, не на партии, не на идеологии, не дай си Боже – на чужди интереси“, призова Каракачанов.