Михаил Христов: Имаме фундаментални различия с ПГ на БСП

Ще ви докажа, че един независим народен представител може да бъде от полза на хората", увери плевенчанинът

"Влязох в НС с цел да помогна на хората с увреждания със законопроекти и срещи с министри. Парите за хората с увреждания никога няма да стигнат, ако не се направят реформи. 50 лв. не са малко, но никоя помощ не е излишна". Това заяви по време на участието си в предаването Патарински LIVE по Канал 3 независимият депутат Михаил Христов.

"Имаме фундаментални различия с ПГ на БСП, не винаги всичко трябва да се прави на инат и с рогата напред, не бива да се влиза в конфронтации и конфликти. Най-логично е народните представители да си помагат, а не постоянно да влизат в конфликтни ситуации. Не съм такава личност. Ще търся по-голяма подкрепа от останалите групи", обясни параолимпиецът от Плевен.

"Няма значение дали един народен представител е независим, отнемане на негово право е да се изключи от комисия. И двете позиции са освободени, колегите от БСП ме изгониха. Драгомир Стойнев е моята връзка с БСП. Политиката може да се прави и извън парламента, отсъствията ми винаги са били извинени и са били свързани с протезиране", заяви депутатът.

"Много се забравя, че хората с увреждания имат нужда и от работа. Това, че не съм съгласен с политиката на някой, не ме прави негов враг. Ще ви докажа, че един независим народен представител може да бъде от полза на хората. Не ме причислявайте към никой, аз съм независим народен представител", увери Михаил Христов.