Александър Дяковски: Днес имаше сблъсък с товарния влак

Има момчета, които са много далеч от 100-те процента, коментира наставникът на Спартак

“Днес имаше сблъсък с товарния влак. В края на втората част ни направиха серия от 20:4 или нещо подобно. Това определено понижи настроението на почивката, но въпреки това, в съблекалнята коментирахме как трябва да отворим мача. Ако им дадем да вкарат 2-3 безответни коша, всичко ще приключи рано. За съжаление точно това стана. Не бяха изтекли още две минути, а взехме таймаут. Там всичко свърши. Сменихме защитата в края, защото в един момент нямаше кой да влиза, бяхме закъсали с фаулове и наистина щяхме да останем с четирима човека.", коментира Александър Дяковски пред сайта на НБЛ след загубата от Балкан.

"И на миналия мач с Берое грешките бяха основната причина, поради която загубихме. Пак сме с над 20, което срещу отбор като Балкан, а и срещу който и да е, няма какво да искаме", допълни той.

"Паузата от една седмица без мач идва доста навреме. Има момчета, които са много далеч от 100-те процента. Надявам се Радослав Кочев и Венелин Христов също да се възстановят до мача с Варна. Готвим се за много сериозен сблъсък.", каза още наставникът на Спартак.