Решиха проблемите с тока в село Беглеж

Сигналите за изгорели електрически уреди бяха почти ежедневие

16 подменени електрически стълба решиха проблема с електрозахранването в участъка на с. Беглеж с най-чести аварии на тока. Това потвърдиха жителите на плевенското село лично пред областния управител Мирослав Петров при посещението му на обекта.

Сигналите за изгорели електрически уреди бяха почти ежедневие, коментира проблема кметът на село Беглеж Георги Данов. Той изрази своята благодарност и тази неговите съселяни към областния управител Мирослав Петров за оказаното съдействие за решаването на проблема.

"Поех ангажимент да помогна и се радвам, че днес чувам от вас, че не следите стресирани прогнозата за времето дали ще има буря или дъжд, защото очаквате да останете без ток”, каза пред жителите на Беглеж областният управител.

Тъй като проблеми със стара електрическа мрежа има и на други места в селото, Петров, увери хората, че поетапно ще бъдат предприети мерки от ЧЕЗ и за това.

"Срещнах бърза и адекватна реакция от страна на регионалното ръководство на ЧЕЗ и много скоро след разговора ми с тях във връзка с този проблем бяха предприети и ремонтните дейности”, отбеляза Петров.