Ново временно общинско ръководство на ГЕРБ – Плевен утвърди ИK на партията

Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ, представи решението на Изпълнителната комисия на партията

Пламен Нунев, народен представител от ГЕРБ, представи решението на Изпълнителната комисия на партията като неин член на областно съвещание на структурата в Плевен. Според решението се освобождава досегашният областен организационен секретар Ралица Добрева и на нейно място се утвърждава Цветомир Генчев. Комисията прекратява членството в партията на Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов с мотива за неспазване на партийната дисциплина. Назначава временно общинско ръководство с председател Генади Динков, секретар Валентина Вълчанова и членове Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева, д-р Йордан Георгиев и Христо Кочев. Причината за освобождаване на предишното общинско ръководство е загубата на партията на местните избори миналата есен, посочват от пресцентъра на партията.

На заседанието присъстваха областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на населени места от партията.

Пламен Нунев съобщи, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след подробен анализ на ситуацията в Плевен и областта, като са взети под внимание позициите на всички страни.

"Централното ръководство на ГЕРБ и Изпълнителната комисия имат пълно доверие на Областният координатор в Плевен Мирослав Петров, разчитат на неговата комуникативност и са убедени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в Плевен", категоричен бе Пламен Нунев.