Кампанията на НАТФИЗ "Учи в България, завладей света!" спира в Плевен на 23 март

Плевен Лайф

05-03-2020, 11:21

Снимка:

НАТФИЗ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчани ще видят спектакъла на абсолвентите "Актьорство за куклен театър" на проф. Жени Пашова – "Кръговрат"

Започва "Учи в България, завладей света!", IV национално издание 2020, НАТФИЗ – превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи! 

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес, е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ потърси общественото съучастие на проблема с интелектуалната миграция, още през 2016 г. с пилотното издание на кампанията "Учи в България, завладей света!". В рамките на 4 години студентите и преподавателите на Академията посетиха 37 града на страната, за да защитят авторитета на българското висше образование. Гражданският интерес и подкрепа, станаха основание за развитието на кампанията.

На 23 март Плевен може да подкрепи "Учи в България, завладей света!"!

На 23 март от 19.00 ч. в ДКТ "Иван Радоев", младите жители на града, ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите „Актьорство за куклен театър“ на проф. Жени Пашова – "Кръговрат". В същия ден, след спектакъла, от 20.30 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят заинтересованите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2020/2021 година. Участниците в срещата ще получат безплатни кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август).