Зов за помощ: 9-годишният Ники има нужда от нас

Семейството на Ники започва дарителска кампания за набиране на жизнено необходимите средства

Ники е 9-годишен третокласник в НУ “Васил Левски”, град Сливен. Умен, винаги усмихнат, приветлив и много подвижен, той се радва на щастливо детство! Ники е и прекрасен ученик! Завършва със специална грамота от неговия класен ръководител за добро поведение, възпитание, за своето добро сърце и съпричастност към другарчетата му в клас!

Един ден, по време на гоненица в междучасието, Ники си удря крачето. Заболява го, но това е обикновена синина и нищо повече. Нещо, което се случва на всички деца десетки пъти. След пет дни обаче, не само че болката не минава, но се и засилва, а кракът се подува.

Правят се два скенера един след друг, като вторият е с контрастно вещество и показва “киста” на крачето. Лекарите съветват семейството да се направи операция за премахването ѝ. С направената задължителна биопсия идва и страшната новина – костен тумор. Веднага семейството заминава за София, но за съжаление диагнозата е потвърдена – остеосарком!

Ники е пременила през няколко операции до момента, но за да оздравее, се налага да бъдат извършени още няколко сериозни интервенции в Германия, за които е необходимо да бъдат събрани още 450 000 евро.

Като вярва в добрината на хората, семейството на Ники започва дарителска кампания за набиране на жизнено необходимите средства.

Дарение може да направи всеки, който желае да помогне на малкия Ники да оздравее, като дари средства към откритата банкова сметка:

Дарителска сметка

IBAN:BG63UNCR70001523564841

BIC: UNCRBGSF

гр.Сливен

Николай Валентинов Костов

Paypal: [email protected]

Helpkarma

С теб сме, Ники! – We are with you, Nicky!

Да върнем радостта в очите на НИКИ!

#ЗаедноМожем