Къщи горяха в Плевен и Тотлебен, няма пострадали

Натоварени почивни дни за плевенските огнеборци

На 6 декември 2019 година в 20:14 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в областния град на улица "Марибор". Причините за инцидента са в процес на установяване. Унищожени са 20 кв.м покривна конструкция. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 6 декември екип на РС ПБЗН – Плевен е оказал техническа помощ – отстраняване на паднало дърво в град Плевен на улица "Цар Самуил".

На 7 декември 2019 година в 06:38 часа в областния град на улица „Огражден“ е възникнал пожар в лек автомобил „Опел Вектра". Предполагаемата  причина за инцидента е късо съединение в ел. инсталацията. Унищожен е двигателния отсек. Пламъците са потушени от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 7 декември служители от звената на РДПБЗН – Плевен са извършили три технически помощи - оказване помощ на паднала трудно подвижна жена в Червен бряг на улица "Търговска", почистване на пътното платно след ПТП при мост в ж.к „Сторгозия“ и почистване на пътното платно след ПТП на пътя между село Българене и село Стежерово.

На 8 декември 2019 година в 11:13 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в село Тотлебен. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Пожарът е погасен от собственика до пристигане на екипа от РСПБЗН - Плевен. Унищожено е домашно имущество.

На 8 декември екип на РС ПБЗН – Плевен е погасил пожар в метален контейнер за отпадъци на плевенския булевард "Русе".