В НАП - Плевен отбелязаха професионалния си празник с молебен за здраве и успех

Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно – театрална школа и спортен клуб „Спирит“

С молебен за здраве и успех започна проявата, организирана от офис на НАП Плевен по повод деня на данъчния служител – Свети Матей, който е и професионален празник на служителите от приходната агенция. Молебена отслужи отец Милен от храм Света Парескева, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен – Цветомила Потурлиева, благодари на служителите за тяхната упорита работа в полза на клиентите. Тя заяви, че не случайно отбелязваме професионалния си празник на 21 ноември – Деня на християнското семейство, тъй като семейството е ценност, съумяла да съхрани народността и духовността ни през годините. Пожела здраве, любов и хармония в семейните отношения, сътрудничество и разбирателство в служебните взаимоотношения.

Тъй както по традиция на този ден семейството се събира около трапезата, така служителите от офис Плевен опитаха от замесения хляб наречен за здраве на всички служители и техните семейства.

Връчени бяха поздравителни адреси на служителите с над 20-годишен стаж в администрацията в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията. По повод празника всеки служител получи шалче с логото на Национална агенция за приходи – „Отговорни днес. Сигурни за утре.“ със стръкче здравец.

Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно – театрална школа и спортен клуб „Спирит“ в град Плевен.