Мирослав Петров: На Плевен му прилича да бъде индустриален център на Северна България

Ще създадем мобилен екип от специалисти, който ще работи на терен в индустриалната зона на Плевен, увери той

"Индустриалната зона на Плевен днес е в окаяно състояние, изоставена от общинска администрация – с лоша инфраструктура, потънала в боклуци, с изоставени и порутени сгради с неясна собственост, без осветление на места. Това трябва да се промени. На Плевен му прилича да бъде индустриален център на Северна България” , категоричен бе Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ на среща с работещите във фирмите „Етна” , „Метехно”и Метални конструкции в града.

"Във всеки един голям град в Европа има обособена индустриална зона, с регламентирани терени, инфраструктура, осветление и чистота. Индустриалната зона в Плевен трябва да придобие същия вид. Затова е необходима работеща общинска администрация. Това, което възнамерявам да направя като кмет е да създам екип от специалисти, който да работи на терен, ежедневно – да познава проблемите в зоната и да ги решава на място”, заяви още г-н Петров.

Той бе категоричен, че за него е много важно да има непрекъснато връзка с хората, работещи в индустриалната зона – не през фейсбук и не веднъж годишно.