Красимир Балъков ще сюрпризира англичаните с 37-годишeн плевенчанин

Националният селекционер подготвя изключително интересна рокада за предстоящия двубой

Националният селекционер Красимир Балъков подготвя изключително интересна рокада за предстоящия двубой срещу Англия в събота. Според колегите от "Труд", под рамката ще застане 37-годишният плевенчанин Христо Иванов. Вратарят на Етър, който е кадър на плевенската футболна школа, бил с предимство в борбата си за титулярно място с Мартин Луков и Пламен Илиев. Бала е добре запознат с качествата на опитния страж, отбелязва "ТопСпорт".

Защитата на националния отбор за визитата на "Уембли" пък изглежда непоклатима. Част от нея ще бъдат Николай Бодуров, Васил Божиков, Страхил Попов и Антон Недялков.

В центъра на терена се очаква да има двама типични разбивачи на играта в лицето на Кристиан Малинов и Георги Сърмов. След като завоюва титулярно място в унгарския МОЛ Фехервар, Георги Миланов има шанс да започне по дясното крило, а  негова алтернатива е Галин Иванов. В лявата зона дебют би трябвало да направи Вандерсон.

Балъков гарантира, че няма да се затваряме в Лондон и ще разчитаме на двама в атака. Капитанът Ивелин Попов и Марселиньо ще се въртят на върха на нападението, допълва се в материала на вестника.