Невяна Владинова на подготвителен лагер в японския град Мураяма

Делегацията беше посрещната много мило от домакините

Българският национален отбор (индивидуално и ансамбъл) вече е в Мураяма, където провежда ежегодни подготвителни лагери, които са част от от 4-годишното споразумение между БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните отбори до провеждането на Игрите в Токио 2020. Договорът бе подписан от президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, шеф на отдел "Образование за цял живот", както и отговорник за събитията, свързани с Олимпиадата в Токио през 2020 към общината на град Мураяма..

На лагера присъстват ансамбъл - жени - основен състав и резерви, както и индивидуалните състезателки Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Вая Драганова и Йоана Николова.

Изключително любезните японски домакини са подсигурили на българския отбор специална видео апаратура, която ще помага по време на тренировките за анализи Инсталирани са голям брой климатици в голямата тренировъчна зала, за по-добър въздухообмен 

Делегацията беше посрещната много мило от домакините както всяка година.

Още с пристигането на нашите момичета в Мураяма се е провела среща между организаторите на лагера и отбора, за да се уточни графикът на престоя на българския отбор.

След това се проведе церемония по официалното откриване на лагера, на която присъстваха организаторите на лагера, от Мураяма, екипът на лагера, доброволци, които бяха специално подбрани за да помагат на нашите гимнастички докато са на японска земя. както и българската делегация и цялата българска делегация.

Проведе се и специална вечеря за "Добре дошли".