В Кнежа организират Благотворителен турнир по футбол "В борбата за живот на Иван – ЗАЕДНО!“

Шанс за неговото оздравяване дава екип от лекари в Израел

Иван е на 35 от гр. Кнежа. За съжаление преди една година чува страшната диагноза – левкемия, остра миелоидна левкемия.

Шанс за неговото оздравяване обаче дава екип от лекари в Израел, готов да се заеме със случая и да предприеме мерки за излекуване и спасяване. Цената, която е необходима за неговото лечение е космическа – 250 000 щатски долара, като е нужен депозит от 100 000 долара, преди постъпването в лечебното заведение.

Към този момент в дарителската сметка на Иван са събрани 36 763,15 USD от хилядите добри хора, желаещи да помогнат – роднини, приятели, познати, непознати.

В името на тази кауза, Община Кнежа организира Благотворителен турнир по футбол, който ще се проведе в периода 01.06-02.06.2019 г. от 17:00 ч. на спортната площадка в гр. Кнежа.

В турнира ще вземат участие повече от 7 отбора, като всеки играч от отборите ще дари по 15 лв., а в замяна ще получи тениска с надпис „В борбата за живот на Иван – ЗАЕДНО!“. Също така са предвидени тениски и за желаещите от публиката, които искат да се включат в кампанията.

Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на Иван!

Нека всеки един от нас се отзове на призива за помощ. Нека се обединим в борбата с тази страшна болест и подкрепим Иван и неговото семейство в този труден момент!

Дарителска сметка: 

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBAN: BG42RZBB91551010508747
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Иван Емилов Пещенски/ Ivan Emilov Peshtenski
PayPal: https://paypal.me/IvanPeshtenski?locale.x=en_US
Helpkarma: https://helpkarma.com/…/v-borbata-za-jivo…/dashboard/preview