Огнеборци вадиха катастрофирал шофьор на пътя Одърне - Пордим

Шофьорът е изваден от автомобила и е транспортиран до ЦСМП-Плевен

На 5 април 2019 година огнеборци от районните служби на РДПБЗН-Плевен са гасили пожари в сухи треви и нискостеблена растителност в областта. Инцидентите са регистрирани в град Пордим на път Е83, село Ясен, Плевен в местността„Бала баир”, село Бресте в местността „Блатото”, село Телиш до помпена станция, град Левски на улица „Индустриална”.

Оказали са техническа помощ при измиване на пътно платно след ПТП на пътя между град Левски и село Асеновци.

На 5 април са погасили пожари в отпадъци в село Крушовица.

На 6 април в 8:00 часа служители от РСПБЗН-Плевен са оказали съдействие на водач на самокатастрофирал лек автомобил „Фиат” на второстепенен път между село Одърне и град Пордим. Шофьорът е изваден от автомобила и е транспортиран до ЦСМП-Плевен.

На 6 април служители от РДПБЗН-Плевен са погасили пожар в контейнери с отпадъци в Плевен на улица „Иван Вазов”, както и пожари в сухи треви в село Бохот, село Татари, глад Гулянци и село Искър.

На 6 април в 23:34 часа е постъпил сигнал за пожар в барака в Белене на улица „Димитър Благоев”. При пожара е унищожен фургона. Причините за инцидента са в процес на установяване.

На 7 април 2019 година огнеборци погасяваха пожари в сухи треви в землищата на село Търнене, село Николаево, град Червен бряг, село Дебово, град Кнежа и оказаха една техническа помощ – съдействие при ПТП в град Плевен.