Талантливо плевенско дете спечели награда от национален конкурс за млади изпълнители

Стефани се състезава в конкуренция от 50 деца и спечели журито с изпълненията си

Трето място във втора възрастова група в националния конкурс "Звездици за Лора" завоюва талантливото ни момиче Стефани Славчева от вокална група "Aрлекино" при Народно читалище "Съгласие 1869" - Плевен с вокален педагог Анелия Дечева

Стефани се състезава в конкуренция от 50 деца и спечели журито с изпълненията си на "Майка ми" от репертоара на Лили Иванова и "Евкалптовата гора" на Ищар.

Националният конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Звездици за Лора" се провежда от 1-3 април в Свищов в памет на младата и талантлива певица Лора Николова, загинала в река Лим на 4 април 2004 г. Негови организатори са Илиян Николов – бащата на Лора, който е инициатор и основоположник на конкурса, Община Свищов, Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856” и фондация „Ангели от Лим”.

В конкурса ежегодно участват около 100 изпълнители от цялата страна. В миналите му издания са записани имената на Николай Манолов, Нора Караиванова, Магдалена Джанаварова, Пламен Борисов, Ана – Мария Янакиева, Александър Танев, Кристина Иванова, Радко Пеков и още много други млади звезди на българската поп и рок сцена. 

Председател на журито Маргарита Хранова.