ФК "Спартак 1919" с четири повиквателни в проектонационала на България

Те са част от лагера, който събира най-добрите играчи от източната част на България, като групата е по-малка от 40 играча

Отборът на ФК "Спартак 1919" Плевен има четирима играчи, които са повикани от селекционерите на националния отбор на България в първия лагер-сбор на проектонационалите при набор 2005г.

Мартин Колев, Йордан Минковски, Преслав Георгиев и Монир Ал Бадарин са четиримата повикани от "Спартак 1919", съобщават от клуба.

И четиримата записаха минути в Елитната до 15г. при година по-големите. Монир има 4 записани мача там, Йордан също, като е изиграл пълни 4 мача, включително победата над Черно Море и равенството с Лудогорец в Разград. Преслав също взе участие в много мачове през есента и в един през пролетта. Мартин направи дебют при 15-годишните в Разград.

Четиримата са част от лагера, който събира най-добрите играчи от източната част на България, като групата е по-малка от 40 играча.

Лагерът е с продължителност 3 дни и започна този понеделник. Утре ще приключи с двустранна игра, след което играчите ще се завърнат в клубовете си, където ще продължат своето развитие.