Невяна Владинова: Доволна съм от контролното, много харесвам новите си съчетания

Плевенчанката заминава днес за Москва за първия си турнира от Гран при за сезона

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова заяви, че е доволна от показаното от нея на официалното контролно на националния отбор индивидуално жени. 

Плевенчанката спечели контролното, а днес заминава за Москва за първия си турнира от Гран при за сезона. Тя показа и новите си композиции - на обръч, бухалки и лента. Единствено топката е от миналата година.

"За новите съчетания музиките ги избрахме двете с Бранимира Маркова. Направихме ги заедно. Г-жа Стойнева също помагаше. Много си ги харесвам, но наистина са много сложни обаче. Много са навързани и малко е трудно, когато сбъркам нещо да продължа нататък. Постарах се днес това да направя, пропуснах някои неща, има още трудности, които мога да направя с уреда, но съм много доволна от контролното. Много харесвам новите си съчетания и си ги усещам мои", каза Владинова.

"Определено след силно контролно тръгвам по-спокойна за Москва. Надявам се, че там ще играя още по-силно, ще съм смела, ще направя всичко, което мога и се надявам, че ще ми се получат нещата. Не видяхте днес от мен някои майсторства с уреда, някои улавяния по-сложни, след грешките някои неща пропуснах, но като цяло мисля, че композициите успяха да се видят", добави гимнастичката.