Аз съм Христина. Човекът, на който всички Вие помогнахте!

"Надявам се, че съм оставила във вас топли чувства и в никакъв случай съжаление", сподели Хриси

"Пиша този пост с благодарност и усмивка към всеки един от Вас, който беше съпричастен с моята кауза. Както вече написах операцията ми беше направена успешно. Гръбначният стълб беше изправен чрез поставяне на метални импланти, които обхващат общо шест прешлена, от L1 до T8. Присаждането на нерви също беше осъществено", съобщи Хриси Йорданова на личния си фейсбук профил.

"Лечението в болница „Медикъл Парк”, гр. Истанбул продължи един месец. След такава сложна операция възстановяването протича поетапно, като през следващите месеци трябва да се спазват всички препоръки на докторите. Към момента голяма част от тренировките, които съм правила преди операцията са ми забранени, но за сметка на това компенсирам с други упражненията с по-малко натоварване. Всеки ден в нас идва и специалист, с който работим. Основно значение имат всекидневните упражнения, тъй като те помагат за цялостното възстановяване на организма и за постигането на бъдещи резултати.“, добавя още тя и продължава:

"След операцията не съм проходила, но след нея за първи път от 13 години насам усещам гръбначния си стълб изправен и не ме боли! Благодаря на докторите, които ми върнаха тази радост отново! Периодът на възстановяване ще е дълъг, но за мен времето не е фактор, който би ме спрял, за да постигна това, което искам! Усилията ми са насочени към това да мога да стоя здраво стъпила на краката си. 

Благодаря на всички Вас, чиито сърца докоснах и ме подкрепихте не само финансово, но и морално! Надявам се, че съм оставила във Вас топли чувства и в никакъв случай съжаление! Защото не е нужно да изпиташ съжаление, за да подадеш ръка и да помогнеш. 
Аз съм Христина. Човекът, на който всички Вие помогнахте! Благодаря Ви!", завършва Хриси.