Късметът отново споходи добруджанец в Лотарията на НАП

В Лотарията на НАП участват активно вече 1492 жители на гр. Добрич

Цветомир Димитров от Добрич спечели последния супер бърз и лек таблет от Лотарията с касови бележки на НАП. Късметът се усмихна на 19-годишния добричлия срещу фискален бон за 20 лв. Цветомир е регистрирал в Лотарията до този момент над 3600 касови бележки и такива от ПОС терминал.

В Лотарията на НАП участват активно вече 1492 жители на гр. Добрич, като до момента  те са регистрирали 608384касови бележки, а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер  на 7 829102,38 лева.

От НАП Добрич напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв., а печелившата касова бележка ще бъде изтеглена през месец декември.