Турнето на Люси Иларионов пристига в Плевен на 13 септември

Входът е свободен

Турнето на Люси Иларионов пристига в Плевен на 13 септември /четвъртък/ като концертът е от 19.00 часа в Летния театър. Входът е свободен.
Събитието ще представи изпълнения на "Айс тийм" и Мартина, Ани Хоанг, Арти, Невена Пейкова, Чоко и Томето. Водещи ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов.

Музикалният маратон стартира тази вечер от Видин и включва 15 концерта в 15 градове на България. Идеята е на режисьора Людмил Иларионов, който събира на сцената интересен микс от артисти. Любопитна подробност е, че Люси е живял дълги години в Плевен и е възпитаник на ПГХВТ - Плевен.

Умишлено са включени населени места в Северна България с по-малко концертни изяви като изключение правят само Плевен и Русе. Организаторите обещават, че публиката ще бъде впечатлена не само от звездния отбор на Турнетооо, но и от изненадите, които са подготвили.

“Важно е да се знае, че входът е свободен. Вероятно в някои от градовете ще има гост-звезди, ще дадем шанс на местни млади таланти да се изявят на сцената. Не е изключено аз също да изпълня някои парчета”, разкрива още Люси.