С покупка за 1 лев търновка спечели смартфон в Лотарията на НАП

Животът

13-08-2018, 12:40

Снимка:

НАП

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв.

Касова бележка за левче бе достатъчна на търновка да спечели марков смартфон в Лотарията с касови бележки на НАП. Анка Мирчева от Велико Търново е седмичният победител в Лотарията. Късметлийският бон бе изтеглен на  6 август в ефира на bTV преди 9:00 ч.

62-годишната ни съгражданка участва в Лотарията от тази година, а покупката, направена на 27 юли, й даде шанс за печалба. Сувенир за 1 лев е закупила спечелилата дама по време на екскурзия по черноморското крайбрежие.  На сайта на Лотарията www.kasovbon.bg родената с късмет участничка регистрира редовно касови бележки и вече е надхвърлила 300.  Моделът на спечеления „умен“ телефон  е от началото на 2018 г. Той беше връчен на г-жа Мирчева в НАП В. Търново от териториалния директор Ивайло Здравков.

Почти 950 хиляди са касовите бележки, регистрирани от област В. Търново, а общият брой активни потребители от началото на играта е нараснал на 2774,  докато новите  потребители в това издание на лотарията /второ/ са 1686. Регистрираните в областта касови бележки през последните 9 месеца  са  на стойност над 12,12 милиона лева. Увеличава се и броят на касовите бележки, издадени от ПОС устройство.

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв.,  а  2000 лв. дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на второто издание на Лотарията на НАП  50 000 лв. очакват големия късметлия.