Страхотен сезон за Росица Денчева и Йоана Константинова през 2018 г.

Поздравления и благодарности заслужават плевенските перспективни момичета

Страхотен сезон за Росица Денчева и Йоана Константинова през 2018 г. През 2017 год. плевенските момичета постигнаха много добри резултати в ДОП, ДЛП, ДЛПЗ и държавни турнири, като спечелиха 18 медала. За първи път в историята на ТК "Плевен 90" спечели държавна отборна титла – до 10 год.

2018 год. започна още по-успешно, споделят от клуба. Още на зимните държавни първенства Росица Денчева спечели златни медали на сингъл и на двойки с Елизара Янева. Йоана спечели бронзов медал на двойки с Никол Николова и 5-8 място на сингъл.

Много впечатляващ е успехът на Росица Денчева на държавното зимно първенство до 14 год. с бронзов медал на сингъл, макар че нямаше от 11 години.

След това се заредиха отличните представяния на Йоана Константинова на държавните турнири: на ДТ – Хасково – сребърен медал, на ДТ – „Атаро Клима” – златен медал и сега обърнете внимание – на ДТ на открито „Атаро Клима” Пловдив – златни медали на сингъл и двойки. На ДТ „Авеню” – Бургас пак непобедима, златни медали на сингъл и двойки.

На държавно първенство – 12 год. на открито, на кортовете на „Дема” – София – най-силното състезание за годината отново страхотни резултати:

-Йоана Константинова – сребърен медал – сингъл и бронзов на двойки
-Росица Денчева – златен медал – двойки и бронзов на сингъл.