Добричлийка спечели смарт часовник от Лотарията на НАП

Изтеглена на 11 юни по bTV

Еленка Димитрова от Добрич е късметлията, който грабна поредната седмична награда от Лотарията с касови бележки на НАП в тегленето на 11 юни по bTV. Госпожа Димитрова е бивша детска учителка и срещу фискален бон за 1 лв., с който е ползвала услуга на градския транспорт,  получи смарт часовник. Желаната награда освен че показва часа, разполага и с GPS, компас, мери пулса и има още много други полезни функции.Еленка Димитрова участва в Лотарията на приходната агенция от самото начало, като до момента е регистрирала над 750 касови бележки. В Лотарията на НАП участват активно 1291 жители на гр. Добрич, като до момента  те са регистрирали 433537 касови бележки, а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер  на 5 599 279 лева.

Тази година късметлиите от Лотарията се  обявяват не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта ида задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотариятае 50 000 лв. 2000 лв.  дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой  печели и предметна награда. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.