Люси Дяковска - откровено за емоциите на сцената

Певицата сподели, че емоционалността й на сцената се дължи на нейния баща

"За мен диското и мюзикълът нямат голяма разлика. И при двете трябва да достигнеш до човека, аплаузът е това, към което ние на сцената се стремим, но дори когато отсъства - усмивката ни стига", сподели Люси Дяковска в студиото на Bulgaria ON AIR

Както вече писахме, след изключително успешните турнета “Вечер на мюзикъла” и “Разходка по Бродуей” с Плевенска Филхармония, на които се насладиха повече от 15 000 зрители, Люси Дяковска е готова с ново предизвикателство – специален музикален проект, наречен Disco Queen. Той ще бъде представен и в Летния театър на Плевен - това ще се случи на 11 септември.

"Първите модерни плочи, които баща ми имаше 1984 г. бяха на Барбара Стрейзънд, която е също композитор, освен велик изпълнител. Написала е едни от най-красивите песни към филми и мюзикъли. Нейните изпълнения ме докоснаха с начина, по който преживяваше всяка мисъл в тях. А баща ми винаги е бил много експресивен певец, той винаги пееше със странни мимики. И когато започнах да пея, може би той ми служеше като пример за това много силно преживяване - независимо каква музика пееш, дали е рок или поп, преживяването винаги беше много силно. Когато отидох в Германия в мюзикъл - колеж, емоционалността, с която пеех в мюзикъли беше най-силният ми коз", сподели изпълнителката в "България сутрин".