В Плевен стартира ремонт на част от булевард "Георги Кочев"

Строителните дейности са в рамките на проект „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен” и са разделени на два етапа

Ремонтът на бул. "Георги Кочев" в участъка от кръстовището с ул. "Гренадирска" до пътния надлез над жп линията София – Варна ще започне днес при подходящи метеорологични условия. Строителните дейности са в рамките на проект „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен” и са разделени на два етапа.

През първия движението на МПС ще бъде спряно по бул. "Г. Кочев" вляво от оста на улицата по цялата дължина на ремонтирания участък и ще се осъществява двупосочно в другото улично платно с ограничение на скоростта до 30 км/ч и ограничение за преминаване на пешеходци в участъка по трасето. Движението на МПС ще бъде спряно и по ул. „Ив. Миндиликов” в участъка от входа за Автогара - Плевен до бул. "Г. Кочев". Движението на МПС ще бъде пренасочено по обходен маршрут и ограничено за преминаване на пешеходци в участъка от трасето. Очакваната продължителност на първи етап е до 04.07.2018 г.

През втория етап движението на МПС ще бъде спряно по бул. "Г. Кочев" вдясно от оста на улицата по цялата дължина на ремонтирания участък и ще се осъществява двупосочно по вече ремонтираното през първи етап улично платно с ограничение на скоростта до 30 км/ч. Отново за преминаване на пешеходци в участъка по трасето ще има ограничения, разрешено ще бъде преминаването на МПС по ул. "Ив. Миндиликов". Очакваната продължителност на втори етап е до 04.09.2018 г.