Плевенчанин заминава с "Еврофутбол" на Световното в Русия

Късметлията ще заведе в Русия съпругата си, която също обича да гледа футболни мачове

Орлин Василев от Плевен има голям повод за радост – на 15 април в букмейкърски пункт на Еврофутбол на ул. "Неофит Рилски" в гр. Плевен той научи, че е сред щастливците, на които ще бъде осигурено пътуване до Санкт Петербург за двама с билети за срещата Нигерия – Аржентина.

Орлин е редовен участник на "Еврофутбол" от десетина години, като предпочита да играе на живо. Печелил е и друг път от българския букмейкър сериозни суми, като най-големият му удар е около 15 000 лева.

"Преценявам дали ще има, дали няма да има следващ гол. На 15 април бях пуснал за следващ гол на Галатасарай и се оказа, че имам печалба хем от прогнозата си, хем ми се падна наградата. Не можех да повярвам, че се случва на мен, и когато се обадих на посочения телефон, първо ги попитах: "Това истина ли е?", споделя вълнението си Орлин. 
Той ще заведе в Русия съпругата си, която също обича да гледа футболни мачове. Надява се това лято световен шампион да стане Аржентина.

От 30 март до 30 април всеки участник в "Еврофутбол", заложил над 25 лева за "Футбол и други спортове", може да бъде на мястото на Орлин, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като "Еврофутбол" ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки, билетите за мачовете и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на Еврофутбол в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: "Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на Еврофутбол в София.