Касови бележки на стойност над 3.7 млн. лв. регистрираха добруджанци

В лотарията на НАП

277 447 касови бележки са регистрирали добричлии до този момент  във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега от добруджанци, са на обща стойност 3 771 992,87 лв., а средно за шестте месеца от старта на Лотарията един участник регистрира по около 242 касови бележки. Вече 1142-ма жители на Добрич са активно участващи в Лотарията на приходната агенция.       Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 2 април в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и две камери. Четвъртата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена на 16 април, отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.