Спартак зове за мощна подкрепа срещу Левски Лукойл

"Невъзможни неща няма! Излизаме за победа!", обявиха от клуба

Първият домакински мач на баскетболния Спартак от третото завъртане в НБЛ е тази събота. Александър Дяковски и възпитаниците му ще приемат фаворита за титлата Левски Лукойл, който ще пристигне в зала "Балканстрой", предвождан от своя треньор Константин Папазов.

Двубоят е на 24 март от 18.00 часа, а билетите са в предварителна продажба. Цената е 4 лева. Ако желаете картичка към билет +1 лв. или календар +2 лв. Ценните хартийки се доставят безплатно в рамките на града (чрез съобщение на официалната страница на клуба във Фейсбук посочете точен адрес, име и телефон).

"Невъзможни неща няма! Излизаме за победа! Всички като едно цяло!", написаха от клуба в социалната мрежа, призовавайки феновете да напълнят зала "Балканстрой".

Плeвенчани са с баланс 1-17 и се намират на последното място в класирането с 19 пункта. Левски Лукойл е на втората позиция с 31 точки (13-5). За рефери на срещата в събота са определени Иван Маринов, Татяна Вълчева и Димитър Георгиев. Дежурен представител ще е Борислав Пелтеков.