Декласираха и отнеха титлата "Мис Плевен 2018" на Евелин Такова

По регламент спечелилата второ място Асмик Ованнисян е новата "Мис Плевен 2018"

С писмо до Plevenutre.bg се обърна Божил Николов, директор регионални конкурси "Бок моделс София". Причината е нередност около провелия се наскоро конкурс "Мис Плевен 2018".

"Уважаеми почитатели на изтънчеността, финеса и изяществото, скъпи приятели от Плевен, приятели на конкурса "Мис Плевен", с горчивина разбрахме, че и в конкурсите за красота може да има грозни сцени. За една такава ще ви разкажем ние от БОК СТАР МОДЕЛС СОФИЯ като организатори на конкурса "Мис Плевен 2018" - кръг от веригата Мис Свят България. Спечелилата Евелин Такова беше декласирана и титлата й беше отнета заради злоупотреба с нашето и вашето доверие. Причините за това решение са принципни и са свързани с честността на състезанието, на която особено държим. Оказа се, че Евелин умишлено е премълчала, че е от Бяла Слатина и е на 25 години, което прави участието й невалидно заради непокрити критерии за участие.

Ситуацията е неприемлива и за нас като организатори, за всички плевенчани и за всички останали участници в конкурса. Ето защо по регламент спечелилата второ място Асмик Ованнисян е новата "Мис Плевен 2018". Да й пожелаем  успех на конкурса "Мис Свят България 2018 през месец септември в София", завършва писмото си Божил Николов.