Момчетата от DMS със супер шоу в Плевен тази вечер

"А ти ходил ли си в Плевен ми кажи?!" ще попитат на живо Duli, Muden & Stefо

"А ти ходил ли си в Плевен ми кажи?!" ще попитат на живо момчетата от DMS (Duli, Muden & Stefо). Хората, които създадоха първата песен за Плевен, обявена за рап химн на града, имаха страхотен възход през последните години и съвсем резонно дойде момента да зарадват публиката в родния си град, За радост на почитателите им това ще се случи тази вечер в 22.00 часа. Мястото е клуб "Biju premium"!

Партито с любимите изпълнители на Плевен ще бъде повече от специално. DMS ще презентират нов клип, който е трети в тяхната визитка след хитове като "А ти ходил ли си в Плевен ми кажи?!" и "Старият рап". Duli, Muden & Stefо ще промотират и друго ново парче, но няма да пропуснат да изпълнят и някои от най-известните песни от репертоара на RDMK - "Mojo", Запали", "Дневен ред", "Остави", "Фънки партизани", "Бичим си айляк", "Долу", "Нагъл" и др..

Музикалното шоу ще бъде съпътствано от много забавни игри с публиката и неочаквани предизвикателства, с които вечерта гарантира да бъде наистина ексклузивна и уникална.

Момчетата, които знаят как се редят рими, и то стойностни, ще ви очакват!