Невяна Владинова: Всички жени в залата ми служат за пример

Красивата плевенчанка ще посрещне Коледа в родния си град

След страхотната състезателна 2017 г., в която спечели бронзов медал от световно първенство за изпълнението си с топка и сребро от шампионата на Стария континентза композицията с лента, Невяна Владинова беше отличена и с приза "Жена на годината" в категория "Спорт".

Красивата плевенчанка обаче все още не се възприема за напълно пораснала и всекидневно търси вдъхновение в жените около нея - майка ѝ, сестра ѝ, треньорът ѝ Бранимира Маркова и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

"Според мен "жена" не значи възраст. Трябва да си преживял много неща от житейска гледна точка. Имам много добри примери - майка ми, сестра ми, те винаги са с мен, винаги са били добър пример, треньорката ми Бранимира Маркова, госпожа Раева... Изобщо всички жени, с които се сблъсквам в залата, са уникални хора, много стойностни и много важни. Всички много се зарадваха на наградата. Майка ми беше по-развълнувана от мен! Постоянно ми звънеше, молеше ме да ѝ пращам снимки", разказа Владинова в предаването "Тази събота" по bTV.

Неви сподели, че вече мисли за състезанията през новата година и няма търпение да покаже новите си съчетания. Тя ще бъде със семейството си в Плевен за коледните празници. "Това е един от редките периоди, в които можем да се съберем всички", отбеляза гимнастичката.