"Арлекино" и Хайгашод Агасян със спектакъл за плевенската публика

На 8 ноември ще прозвучат едни от най-обичаните детски песни на композитора

Вокална група "Арлекино" при читалище "Съгласие 1869" заедно с Хайгашод Агасян, подготвят нова изненада за плевенската публика – спектакъла „Заедно в час”. На 8 ноември, сряда, от 17,00 часа, на сцената на зала "Емил Димитров" при читалището ще прозвучат едни от най-обичаните детски песни на композитора. 

В първата част на спектакъла ще чуем "Шепа светлина" в изпълнение на Дарен Янчев, „Роден дом”, изпълнена от Маги Крумова и "Случаен дъжд”, представена от Дивна Петрова. Всички арлекинчета ще ни изпеят "Има – няма страшно" и "Песен за доброто". Във втората част самият композитор Хайгашод Агасян ще изпълни някои свои песни, ще си поговори с публиката, ще я накара да се включи в общата забава и в крайна сметка ще покаже, че часът по музика е забавление и настроение. "Светът е хубав, светът е чудесен” ще закрие концерта.

Проектът на читалище "Съгласие 1869" се финансира със съдействието на Община Плевен. Концертът е с образователен характер и е предназначен за деца от I-V клас. Възрастните също са поканени, а входът е безплатен.