Невяна Владинова завърши четвърта на силния турнир в Литва (Видео)

В състезанието няма финали на уредите, а само многобой

Завърши силният международен турнир  Dalia Kutkaite Vilnius Cup", който се проведе в столицата на Литва - Вилнюс. Макар, че периодът за художествената гимнастика е извънсъстезателен, надпреварата беше уважена от много водещи гимнастички.

Шампион в многобоя стана Александра Солдатова от Русия с много силна игра и отлична състезателна форма, информират от родната федерация. Среброто спечели Катарина Халкина от Беларус, а бронзът - Екатерина Веденеева от Русия. Двете наши представителки Невяна Владинова и Катрин Тасева се наредиха съответно 4-та и 5-та в многобоя. Участие в турнира взеха също и Саломе Пажава от Грузия, Юлия Евчик от Беларус и др.

Невяна Владинова изигра много силна топка и получи 18.350, а на обръч също игра стабилно и бе оценена с 17.850. В състезанието няма финали на уредите, а само многобой.

Главният мениджър на националния отбор - жени Бранимира Маркова сподели, че е много доволна от играта и на двете ни гимнастички, и макар и в извънсъстезателен период, са успели да изиграят композициите си по един много добър начин.