Невяна Владинова на процедури с поморийска луга и кал, събира сили за нови медали

Кметът на Поморие поздрави плевенчанката и ансамбъла за медалите от Световното в Пезаро

Ансамбълът в състав Симона Дянкова, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Лаура Траатс заедно с Невяна Владинова и Катрин Тасева са на възстановителен лагер в Поморие след тежкото Световно първенство в Пезаро, Италия, на което нашите момичета спечелиха три медала за България.

Днес отборът бе приет от кмета на Поморие Иван Алексиев, който ги поздрави за медалите от Шампионата на планетата и изрази голямото си задоволство от това, че момичетата са на лагер именно в Поморие. В морския град Неви и компания ще направят възстановителни процедури, за да могат да релаксират след огромното натоварване през годината. Това е част от тяхната програма.

Отборът сподели, че се чувства отлично в комплекса "Гардения палас" в Поморие, възстановяват се чудесно, правят процедури с поморийска луга и кал и събират сили за нови медали.

"Страшно трудно беше, конкуренцията е много голяма, навсякъде по света вече има много силни гимнастички. И затова съм толкова доволна, че успях да се преборя и да спечеля медал", сподели Невяна Владинова, цитирана от БФХГ.