Невяна Владинова на прием при кмета на Мураяма, в четвъртък се завръща в България

Плевенчанката е много щастлива и доволна от чудесните условия за подготовка

На официална вечеря с г-н г-н Кацухико Ягучи, шеф на отдел “Oбразование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, кметът на Мураяма г-н Такао Шифу и г-н Мори (председател на общинския съвет на Мураяма) бяха поканени главният мениджър на националния отбор - индивидуално Бранимира Маркова, старши-треньорът на ансамбъл жени Весела Димитрова, капитанът на ансамбъла Симона Дянкова и капитанът на национален отбор-жени индивидуално - Невяна Владинова. Присъстваха и фотографът на БФХГ Анна Недкова, както и преводачът, работещ за община Мураяма - Янко Попов.

Всички поговориха приятелски и споделиха впечатления за първия лагер и бяха обсъдени идеи следващите лагери, предшестващи Олимпийските игри през 2020 г.

Неви и компания са много щастливи и доволни от съвместната работа. Нашите опитаха местните екзотични ястия и отново бяха очаровани от неповторимото японско домакинство.

Подарък - сувенири от България получиха японските домакини от името на българската делегация в знак на уважение, приятелство и благодарност за предоставените ни чудесни условия за подготовка.