ПГРТО – Плевен изпрати своите абитуриенти с емоционално тържество

Завършващият випуск предаде своето послание и символичния пламък на знанието и надеждата на учениците от следващия випуск

Младост, красота, радост и надежда – с тях се изпълни училищният двор в последния учебен ден на дванадесетокласниците от випуск 2017 на Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване - Плевен, информират от гимназията. 74 момичета и момчета от специалностите Кетъринг, Производство на кулинарни изделия и напитки, Декорация на сладкарски изделия и Икономика и мениджмънт се сбогуваха с ученическия живот и прекрачиха прага на живота по пътя към зрелостта. В този тържествен момент с тях бяха техните близки, приятели, класни ръководители и учители.  

Празникът беше емоционален и вълнуващ. Към абитуриентите се обърнаха директорът на училището госпожа Невена Арабаджиева, дванадесетокласничката Борислава Тодорова и десетокласничката Ирен Петрова. Завършващият випуск предаде своето послание и символичния пламък на знанието и надеждата на учениците от следващия випуск.

Тържеството завърши с традиционното празнично хоро – поздрав от клуб „Танци без граници“, и с последния час на класа.

Oще снимки може да видите в сайта на гимназията ТУК