Уникална Невяна Владинова със златен медал в "Арена Армеец" (Видео)

Плевенчанката ще играе и на четирите финала в неделя

След много години Българската художествена гимнастика има своята кралица в индивидуалния многобой на Световна купа и това е Невяна Владинова!

Неви изигра без грешка и четирите си съчетания в многобоя и грабна шампионската титла!

Нашето момиче получи оценки от 18,800 за обръч, 18,550 за топка, 18,450 за бухалки и 18,200 за лента и с общ сбор от 74,000 се изкачи на върха на почетната стълбичка на родна земя

Публиката аплодира мощно своите любимки и се наслади на изключителната класа на Невяна Владинова, Катрин Тасева и на много от чуждестранните гимнастички, участнички в изданието на турнира.

Съвсем очаквано красивата плевенчанка демонстрира класа, сила и опит. Тя изигра съчетанията си с много настроение и желание да покаже най-доброто пред родните фенове, които и отвърнаха със знамена, плакати и силни аплодисменти!

Носителка на сребърния медал в многобоя е втората българка Катрин Тасева - с оценки от 16,350 на обръч, 18,400 на топка, 17,400 на бухалки и 18,300 на лента и с общ сбор от 70.450 зае второто място в многобоя. Публиката обсипа с аплодисменти и огнената Катрин и горещо я подкрепяше през цялото време!

Утре Невяна ще се бори за медали и във всичките 4 финала, а Катрин в три (без този на обръч).