Слави Трифонов и Ку-ку Бенд водят преговори за трети концерт

Това потвърди Евгени Димитров-Маестрото

Евгени Димитров - Маестрото коментира възможността да има трета дата за концерт-спектакъла "Има такъв народ" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в зала "Арена Армеец", след като за първите две дати 16 и 17 юни билетите бяха продадени за минути.

Kакто вече писахме, концерт-спектакъла ще участват Слави Трифонов и Ку-ку бенд, Балет „Магаданс“, Ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, Ансамбъл „Филип Кутев“, Хорова формация "Фортисимо“, Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу, танцови и хорови формации.

"Защо да не направим 4 или 5 спектакъла? Как можем предварително да преценим какъв би бил интереса, колко билета ще се продадат... Подготвяме спектакъла, това ще е продукция, която ще изглежда както трябва. В момента водим преговори, за да може да има и трети концерт. Ще има трети спектакъл. Ще го обявим, надявам се, съвсем скоро", потвърди Евгени Димитров.

"Ние правим всичко възможно и не жалим усилия и средства затова хората, които дойдат на тези концерти, да са максимално доволни", обобщи Слави.

Шоуменът от Плевен разкри, че участниците в спектакъла "Има такъв народ" са от 9 до 91 години.