Образователен проект на НАТФИЗ гостува в Плевен днес и утре

Животът

28-04-2017, 07:00

Снимка:

НАТФИЗ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Проектът на НАТФИЗ "Учи в България, завладей света!“ идва в Плевен

Ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията

Започна "Учи в България, завладей света!", II национално издание 2017, НАТФИЗ – превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи! 

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес, е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ потърси общественото съучастие на проблема с интелектуалната миграция, още през 2016 г. с пилотното издание на кампанията "Учи в България, завладей света!“. Студентите и преподавателите на Академията посетиха 12 градове на страната, за да защитят авторитета на българското висше образование. Гражданският интерес и подкрепа, станаха основание за развитието на кампанията.

На 28 и 29 април Плевен може да подкрепи "Учи в България, завладей света!"

На 28 април от 19.00 ч. в ДКТ "Иван Радоев" – Плевен, младите жители на града, ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите "Актьорство за драматичен театър" на проф. Пламен Марков – "Бай Балчо споменува". На 29 април от 09.00 ч. при "Вход свободен!" ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 година.

Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни  кандидатстудентски материали, Кандидатстудентски справочници и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август)