Цецка Цачева в Драгаш войвода: Гласувайте с разум, защото този, който раздава пари, не ги е изработил

Тя увери, че в тази кампания си е поставила за цел да достигне до възможно най-голям брой населени места

Мислете с разума си за кого ще гласувате. Този, който раздава пари, не ги е изработил. Това са пари, върху които не са платени данъци и върху които няма осигуровки. Да си го кажем простичко – това са крадени пари. Това заяви кандидатът за народен представител и втора листата на ПП ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева, по време на среща с избиратели в село Драгаш войвода, коментирайки порочната практика с купуването на гласове, предаде агенция „Фокус“.

"Ние от ГЕРБ сме реалисти, никога не се заиграваме с очакванията на хората. Няма човек от нас, който да не знае, че пенсиите са ниски, че имам какво да се желае по отношение на размера на доходите. Най-вече за това неравномерно разпределение – едно е да работиш в София и Южна България, друго е да работиш в Северна България, Плевенска област“, заяви Цачева.

По думите ѝ именно за това ГЕРБ приема, при евентуалния си трети мандат, приоритет да бъде икономическото развитие на Северна България. "В частност Плевенска област, защото на Плевен му прилича да бъде икономическа зона, по примера на Пловдив в Южна България, където се разкриха над 70 000 нови работни места. Това може да се случи тогава, когато АМ „Хемус“ стане факт. Тя е неотменим проект, по възможно най-изгодния начин за Плевен, трасето минава най-благоприятно за Плевенска област“, обясни Цачева.

Тя увери, че в тази кампания си е поставила за цел да достигне до възможно най-голям брой населени места. „Оставихме държавата в добро състояние, за разлика от начина, по който я заварихме“, заяви още кандидатът за народен представител.