Люси Дяковска: Исках да спечеля заради фондация "Иван Рилски" - Плевен

"Много исках да направя нещо хубаво от моето участие в "Като две капки вода" и това е моят стимул", сподели плевенчанката

"Със сигурност доброволно нямаше да посегна на Лили Иванова. Поне не на тази песен. Работата на сцената беше много трудна, с много певчески и технически упражнения, които бях забравила. Всичко беше трудно, но най-вече това да представя образа по един достоен начин. Това е артистът, към който аз изпитвам най-огромното си уважение в живота заради начина, по който е построила кариерата си.", сподели Люси Дяковска в "Здравей, България".

Както вече писахме, плевенчанката спечели третия концерт в шоуто "Като две капки вода", превъплъщавайки се в образа на Лили Иванова с песента й "Камино" и дари наградата си от 1000 лева на фондация "Иван Рилски" - Плевен, която от 5 години помага на жени, страдащи от карцином на гърдата, да получат импланти. Фондацията помага и на възрастни хора с дентални протези.

"Това е състезание, но ние не сме спортисти. Музиката не може да бъде състезание. Музиката е душевност и емоция. Никой от нас не се състезава по този начин, като спортистите, трябва да се състезаваме за каузата", сподели Люси.

"От много време съм приятел на фондация "Иван Рилски". Тази години получих наградата "Приятел на фондацията", тъй като от много време работим заедно с тях. И това винаги бе някакси в главата ми като бях на сцената. Исках да спечеля заради тях, аз не исках да спечеля, за да бъда победител. Много исках да направя нещо хубаво от моето участие и това е моят стимул всяка седмица да се представям по най-добрия начин", сподели още Люси.